Забравихте си данните за вход?

Регистриране на профил

Tерапии за лице с Hydrafacial 2.0 за здрава и хидратирана кожа

HydraFacial 2.0 е второ поколение иновативна терапия за лице, разработена от Edge System – водеща американска компания в производството на машини за естетичната индустрия. HydraFacial 2.0 е единствената терапия, насочена към различни кожни проблеми на лицето. Тя помага при акне, розацея, чувствителна кожа, както и при кожа със слънчеви изгаряния. Процедурата е предназначена за всички типове кожа при жените и мъжете. Интегрира 3 основни стъпки – почистване и химичен пилинг, екстракция и хидратиране, превенция и защита.

HydraFacial 2.0 съчетава 3 основни терапии: Базова терапия, Deluxe и Platimun. Всяка от терапиите има специфичен протокол за извършване, както и различни серуми, които се прилагат в процедурата.

Как работи уникалната ВОРТЕКС ТЕХНОЛОГИЯ?

Това, което отличава HydraFacial™ от останалите процедури за ремоделиране на кожата, е уникалната система за прилагане на терапията Vortex-Fusion. HydraFacial използва няколко уникални дюзи HydroPeel®. Всяка от дюзите изпълнява различна функция – ексфолиация, екстракция и хидратиране на кожата. Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентованата вакуум технология и патентованите серуми на HydraFacial. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, подобно на мини торнадо, чрез което лесно се отстраняват замърсяванията. Едновременно с това върху кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксидантни съставки.

01

1 СТЪПКА - ЕКСФОЛИАЦИЯ

При всеки етап от терапията Hydrafacial се използват различни спираловидни дюзи и серуми с над 10 вида билкови съставки. При първата стъпка от терапия – екфолиацията, се използва серумът Activ 4, който съдържа салицилова киселина, екстракт от люляк, екстракт от мед и мая. Всички тези съставки целят да омекотят горния рогов слой на кожата, да разширят порите и да подготвят кожата за цялостно почистване, регенериране и хидратация, които ще се случат в следващите стъпки от терапията.
02

2 СТЪПКА - ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

При тази стъпка на Т-зоната на лицето и на проблемните участъци на кожата се нанася химичен плиниг. Почистването с химичен пилинг е подготовка за освобождаване на мръсотиите от порите, като омекотява и разширява порите без кожата да бъде наранена.  Химичният пилинг на Hydrafacial (GlySal), който съдържа гликолова и салицилова киселина, се предлага в три различни варианти за меко (7.5%), умерено (15%) или интензивно (30%) въздействие. Благодарение на специалната прилабовидна дюза, която ползваме при този етап от терапията едновременно нанасяме и изсмукваме пилинга по кожата. Получава се спираловидно завихряне на течността за пилинга и въздух под налягане, което не позволява на пилинга да се задържи прекалено дълго върху кожата, така тя остава защитена от изгаряне.
03

3 СТЪПКА - ЕКТСТРАКЦИЯ

При този етап изсмукваме натрупаните мърсотии в порите на кожата и по този начин тя остава напълно чиста. Изчистват се дори комедоните, които не могат да бъдат премахнати с нито една от познатите ни процедури за лице. При тази стъпка използваме серума Beta-HD, който има противовъзпалително и антибактериално действие. Той прониква дълбоко в кожата и регулира отделянето на себум.
04

4 СТЪПКА - ПОДМЛАДЯВАНЕ

При този етап използваме специален серум DermaBuilder, който съдържа трипептиден комплекс. Така стимулираме клетките, произвеждащи колаген и еластин, за изглаждане на бръчките. При тази стъпка може да се използва и алтернативен серум – Britenol, който третира успешно пигментации. Той съдържа избелващото вещество Алфа арбутин, извлечено от билката Мечо грозде. Серумът съдържа още екстракт от Конски кестен, както и стабилизирана формула на витамин С – най-мощната избелваща съставка.
05

5 СТЪПКА - ХИДРАТАЦИЯ

При тази стъпка се използва специалния серум Antiox+ за дълбока хидратация на кожата. Серумът съдържа хиалуронова киселина, която е една от най-важните съставки, витамин А и Е, както и екстракт от бял чай, които комплексно съживяват епидермиса, стимулират растежа на нови клетки и придават еластичност на кожата. Екстрактът от камелия предпазва от появата на петна и лунички. Допълнителен плюс в съставките са рициново масло и екстракт от конски кестен, които укрепват капилярите. Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа!
06

5 СТЪПКА - ДОМАШНА ГРИЖА

Използвайте вкъщи продуктите за домашна грижа на Hydrafacial, за да удължите ефекта от терапията.

+ ДОПЪЛВАЩИ ТЕРАПИИ

Основните процедури на HydraFacial могат да се комбинират с 2 допълващи или самостоятелни терапии, в зависимост от третирания проблем. Това са: вакуумен лимфен дренаж за лице и тяло и LED светлини

LED червена и синя светлина

LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия върху кожата с терапевтична цел. Специалните LED светлини – комплект две червени и две сини светлини, са отлична завършваща стъпка на  HydraFacial 2.0. Червенитe светлини се използват за подмладяване, регенериране и стягане на кожата. Сините светлини унищожават acne bacteria, баткерията, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне, успокоява кожата и има антисептично действие.

Съчетанието на новия протокол за работа, новите серуми, LED светлините, както и лимфния дренаж води до по-добри и дълготрайни резултати. А новите клинични проучвания показват, че процедурата е много добро допълнение към инжекционните процедури и лазерни терапии. Тя удължава ефекта от останалите процедури.

Вакуумен лимфен дренаж за свежо лице и тяло

Този метод има лечебно въздействие и се прилага за намаляване на отоци по лицето, отстраняване на тъмни кръгове под очите, за забавяне на стареенето на кожата или при проблеми със синусите. Чрез вендузи, с минимален натиск, се третират определени зони от тялото или лицето за подобряване на кръвообращението, срещу целулит или за стягане на мускулите.

За кого е подходяща терапията?

Hydrafacial е подходяща терапия за жени и мъже на всяка възраст – от тийнеджъри до възрастни. Подходящ пациент за процедурата е буквално всеки, който желае да почисти и подхрани своята кожа с коктейл от био и хидратиращи съставки. Терапиите се избират индивидуално, според типа кожа и след консултация с терапевт. Освен дълбоко почистващ и подмладяващ ефект.

Hydrafacial 2.0 помага при

 • Акне
 • Розацея
 • Мазна кожа
 • Пигментни петна
 • Зачерявания
 • Фини линии
 • Торбички под очите
 • Премахва комедони
 • Неравномерен тен
 • Мазна кожа с разширени пори
 • Хидратира

Противопоказания

 • Бременност
 • Екземи
 • Хепатит
 • Дерматити

Какво е Hydrafacial 2.0

В Естетичен център „Аура”разполагаме с един от най-съвременните уреди за ремоделиране на кожата. Той се нарича Hydrafacial 2.0 и е наистина уникален – в една процедура се съчетават успешно дълбоко почистване и подхранване на кожата на лицето и тялото със серум с био съставки и антиоксиданти.

Уредът разполага с няколко дюзи, които осигуряват различни функции. С тях се постига ексфолиация, екстракция, хидратиране или специална грижа за кожата. Серумите, с които се работи, са произведени от био съставки и антиоксиданти. Те също са разнообразни, за да осигурят специфично въздействие според нуждите ви. За финал на процедурата се прилага терапия с LED светлини, която допълнително унищожава вредните бактерии в кожата и осигурява дълготраен ефект на постигнатото.

Как работи Hydrafacial 2.0

Апаратът Hydrafacial 2.0, с който работим с Естетичен център „Аура”, работи с уникална патентована технология, наречена Vortex. С помощта на лек вакуум се получава завихряне на въздух и серум, което успява едновременно да изсмуче мръсотията и токсините от порите и след като ги почисти, да впръска в тях от серума. Резултатът е зашеметяващ – блестяща, чиста и свежа кожа на цялото тяло.

За кого и кога са подходящи процедурите

Терапията е подходяща за почти всяка проблемна област: лице, ръце, крака, корем и гръб. Може да се прилага успешно и при жени, и при мъже. Дава невероятни резултати при акне, розацея, мазна кожа, петна и слънчеви изгаряния.

Серуми за прилагане на терапията Hydrafacial 2.0

Когато в Естетичен център „Аура” извършваме терапевтичните процедури за лице и тяло с уреда Hydrafacial 2.0, ние прилагаме специални серуми. Всеки един от тях е насочен към определен резултат и е произведен от био съставки, за да е максимално здравословен и полезен за кожата. Ето кои и какви са серумите, с които работи Hydrafacial 2.0:

 • Activ–4. Това е продукт, който почиства кожата в дълбочина. Той размеква себума и замърсяванията и улеснява екстракцията им. Спомага за стягането на кожата и за изглаждане на фините бръчки. Съдържа глюкозамин HCI, екстракт от водорасли и млечна киселина.
 • GlySal. Този продукт се използва при първоначално почистване на кожата. Той обединява предимствата на ексфолиацията и химичния пилинг в едноетапна процедура за ремоделиране. Резултатът е бърз пилинг и видимо подмладяване на кожата, без да се получава раздразване. Съдържа гликолова и салицилова киселина в различни пропорции, които се използват в зависимост от вида на кожата и нуждите ѝ.
 • Beta- Този продукт е разработен специално за мазна кожа и запушени пори, но може да се използва за всеки тип. Има нежно ексфолиращо и противовъзпалително действие, успокоява и предотвратява натрупването на замърсявания и себум в порите. В резултат кожата става осезаемо по-чиста и сияйна. Съставките в него са екстракт от мед, екстракт от кора на върба, екстракт от спирея, салицилова киселина и тасманийски пипер.
 • Antiox+. Това е изключителен продукт, комбинация от хиалуронова киселина, мултипептиди и антиоксиданти, който намалява фините линии и бръчици.  Подобрява хидратацията и еластичността на кожата, детоксикира я по естествен начин и я предпазва от свободните радикали в околната среда. В него се съдържат хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло, екстракт от Mucor Miehei, екстракт от зелен чай, минералните пептиди мед PCA, магнезий PCA и цинк PCA, екстракт от цветовете на арника и от червени водорасли, които успокояват и стимулират образуването на колаген.

Бустери

При процедурите с Hydrafacial 2.0 в Естетичен център „Аура” използваме и специални бустери, които се грижат за специфични проблеми на кожата. Ето ги и тях:

 • DermaBilder. Това е подмладяващ пептиден комплекс, предназначен за изглаждане на фините линии и бръчки и за подобряване на еластичността на кожата. В състава му влизат ацетил октапептид-3 „SNAP 8“, палмитоил дипептид-5 диаминобутироил, палмитоил дипептид-5 диаминоходроксибутират и хидрокситреонин.
 • Britenol. Този бустер е интензивен коректор за петна. Предназначен е за избелване и изравняване на тена, като същевременно с това намалява тъмните петна.Съдържа алфа-арбутин, витамин С и екстракт от мечо грозде.

Терапии с Hydrafacial 2.0

В Естетичен център „Аура” можем да направим с Hydrafacial 2.0 няколко различни терапии за почистване, хидратиране, подхранване и ремоделиране на кожата. Изпълняват се в зависимост от състоянието на вашата кожа, както и от желанието ви да редуцираме конкретен естетически проблем.

Ето какво представляват различните терапии с Hydrafacial 2.0, които можем да извършим за вас:

 • Базова Hydrafacial. Тази процедура се прилага в 4 стъпки, в които се използват различни дюзи, гелове и серуми. Първо се прави дълбоко почистване и ексфолиация с два различни серума, като единият размеква себума и замърсяванията, а вторият осигурява нежен химичен пилинг. Във втория етап правим екстракция и хидратиране на кожата с помощта на супер серуми с антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина. Те са особено подходящи за мазна кожа със запушени пори, но влияят добре на всякакъв вид кожа. Накрая завършваме с предпазване и защита със серум с хиалуронова киселина, антиоксиданти и пептиди, за да задържим по-дълго ефекта от процедурата. Нанасяме хидратиращ и слънцезащитен продукт като финален щрих към терапията.
 • Подмладяваща терапия. Тук отново имаме три стъпки: първо почистване и пилинг с две различни дюзи и два серума, после екстракция и хидратация с гела GlySal. Но за да подмладим осезаемо кожата, в последната фаза включваме един специален продукт, който видимо намалява фините бръчки и подобрява еластичността на кожата благодарение на специално разработен пептиден комплекс. Добавяме и обработка с LED светлини, както и финално нанасяне на хидратиращ и слънцезащитен продукт.
 • Сияйна кожа Hydrafacial. Тази страхотна терапия има допълнителната функция да изравнява тена и да свежда тъмните петна по кожата до минимум. След обичайните първи стъпки, в които изчистваме дълбоко, хидратираме и подхранваме кожата, в третия етап добавяме специален инвазивен коректор за петна, който работи в комбинация с LED светлини. След като нанесем финалния защитен продукт, можете да видите как кожата ви е станала гладка и чиста до блясък.
 • Platinium Hydrafacial. Това е най-добрата терапия, която може да предложи този уред. Тук започваме с почистване и подсушаване на кожата, след което извършваме специализирано отваряне и дренаж на лимфните възли. Продължаваме с дълбоко почистване, екстракция и хидратация, а накрая третираме специфични проблеми на кожата с продукт по ваш избор. Работим с LED светлини и приключваме отново с хидратиращ и слънцезащитен продукт.

 

Какво е Hydrafacial 2.0
Как работи Hydrafacial 2.0
За кого и кога са подходящи процедурите
Серуми за прилагане на терапията Hydrafacial 2.0
Бустери
Терапии с Hydrafacial 2.0

TOP