Забравихте си данните за вход?

Регистриране на профил

Животът е красив с INDIBA!

INDIBA® Edna Pro Max ви дава ключовете за света на красотата, за да можете да се наслаждавате на незабравими усещания чрез уникална технология за регенеративна терапия. Методологията на испанската компания, базирана на знания и техники, не само подобрява физическия вид, но и благосъстоянието, и качеството на живот.

 

С INDIBA EDNA PRO MAX се извършва радиочестотна процедура за стягане на кожата, която има дълбок регенериращ ефект, придаващ на кожата и тялото нов живот, с видими резултати от първата сесия. Процедурите са много приятни, като затоплящ масаж, но с много ясно изразен лифтинг ефект. INDIBA EDNA PRO MAX ребалансира клетъчната обмяна на йони, помагайки на клетките да възстановят естествената си функция. Това позволява на кожата да възвърне загубената еластичност, да намали мазнините и да позволи на кислорода да тече по-свободно между клетките. При възстановяване на микроциркулацията кожата е значително подмладена, възстановена и здрава.

INDIBA® EDNA PRO MAX допринася за ребалансиране на клетките и нормализиране на техния мембранен потенциал, който е необходим за нормалното функциониране на тялото.

Системата  Proionic® действа на разчни биологични процеси на клетъчно ниво чрез използване на определена честота (448 kHz) и два режима на работа :

  • Капацитивен
  • Резиситивен

Радиочестотната терапия и технологията Proionic®, подмладяват и стимулират клетките в третираната зона. Благодарение на специфичната честота от 448 kHz в тялото неинвазивно се предизвикват топлинни и субтермични процеси, които водят до три възможни ефекта:

Биостимуация – Това е субтермичен процес, който активира метаболизма на клетките, засилва циркулацията и активира фибробластите.

Васкуларизация – Термичен процес, който увеличава притока на кръв, като разширява кръвоносните съдове. По този начин се стимулира клетъчния метаболизъм и се насърчава дренажа.

Хиперактивация – Разгражда мастните натрупвания, детоксикира и насърчава дренажа на токсини, увеличава клетъчния метаболизъм и насърчава производството на колаген.

Ново поколение радиочестотни апарати, които влияят на тъканите без да ги травмират.

Използват специфичната честота от 448 kHz, която позволява много по-дълбоко проникване в тъканите без прекомерно повишаване на вътрешната температура.

Ефикасно и напълно безболезнено стяга кожата на лицето и тялото .

Намалява нивото на подкожни мазнини.

INDIBA инвестира големи ресурси за изследване на използваната технология, за да сме сигурни, че предоставяме най-добри резултати. При едно от тези проучвания екип от реномираната Испанска Университетска Болница „Ramon y Cajal“ в Мадрид, (д-р Убеда и екип) проучва какво се случва с клетките на тялото, когато се прилага INDIBA. Те откриха, че честотата на 448kHz стимулира деленето и диференцирането на стволови клетки. Нормалните здрави клетки не се нараняват. Тествани са in vitro и някои видове ракови клетки, при които се установява намаляване на техния брой. Това ни дава абсолютна увереност, че INDIBA е напълно безопасна.

Засилване на йонния обмен между клетките като повишава тяхната функционалност и възстановяването започва от вътре навън.

Стимулира подмладяването и ревитализацията, създавайки стягащ лифтинг ефект.

Редуцира мазнините и целулита, както и подобрява оксигенацита и хидратацията на кожата.

Стимулира деленето и дефенцирането на стволови клетки.

Действа благоприятно при акне като контролира на възпалителния процес, регулира производството на себум и насърчава регенерацията на кожата.

Действа благоприятни при розацея и успокоява кожата.

        ·  Признаците на стареене;

        ·  INDIBA действа за изглаждането на бръчки и мимически линии;

        ·  Подобрява вида на зоната около очите;

        ·  Намаля видимо торбичките под очите;

        ·  Повдигане на горен клепач;

        ·  Има стягащ, лифтинг и подмладяващ ефект (лице и тяло); 

        ·  Намалява двойната брадичка;

        ·  Редефинира контура на лицето;

        ·  Действа върху шия и деколте;

        ·  След травми , подпомага оздравителните процеси;

        ·   За премахване на целулит;

        ·   Редуцира мастни клетки;

        ·  За повдигане на бюст;

        ·  За терапии на ръце;

        ·   За отекли крака, разширени капиляри;

        ·  Работи за общото благосъстояние на организма;

INDIBA е одобрена от регулаторните органи на държавитe, в които се предлага, той е с маркировка CE и FDA. INDIBA предлага цялостно обучение и специализирани курсове. Непрекъснато работят с водещи университети и изследователски центрове, за да гарантират, че предоставят безопасни и ефективни технологии.

Не, не са болезнени, всъщност са много отпускащи. Дори антицелулитните терапии, които обикновено не са много приятни, с INDIBA са релаксиращи и ефикасни.

INDIBA® EDNA PRO MAX повишава вътрешната температура на тялото, насърчавайки по-бързо намаляване на мастните депозити, подобряване контура на тялото и стягане на кожата, като същевременно предотвратява образуването на нови мастни депозити в проблемните зони. INDIBA® EDNA PRO MAX превръща козметична процедура за тялото в здравословно преживяване.

Премахване на целулит;

Лимфен дренаж;

Елиминиране на токсините;

Редуциране на стрии;

Стягане и скулпториране;

СПА терапии за освобождаване от стреса и зареждане с нова жизнена енергия;

INDIBA® EDNA PRO MAX подобрява и успокоява вашето лице, като същевременно ви носи усещане за вътрешен мир.

INDIBA® EDNA PRO MAX спомага за подобряването на вътрешната ви красота, като засилва функциите на клетките и увеличава производството на колаген и еластин, за по-млада и здрава кожа. INDIBA® EDNA PRO MAX помага да се възстанови и възвърне хармонията във вашето лице, същевременно ви носи усещане за вътрешен мир.

Изглаждане на бръчките.

Възстановяване еластичността на кожата.

Премахване на двойната брадичка.

Повдигане на клепач.

Стягане и контуриране на овала на лицето.

* Подобрява твърдостта и еластичността на кожата: Indiba Edna Pro Max  помага да се стимулира производството на колаген и еластин в кожата, които са от съществено значение за поддържане на нейната стегнатост и еластичност. Това води до по-младежки и тонизиран тен.

* Намалява появата на фини линии и бръчки: Радиочестотните вълни, използвани при процедурата Indiba Edna Pro Max, проникват дълбоко в кожата, за да подпомогнат регенерацията ѝ. Това спомага за намаляване на появата на фини линии и бръчки, оставяйки ви с по-гладка и младежка кожа.

* Подобрява хидратацията на кожата: Indiba Edna Pro Max помага за подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж, което от своя страна подобрява хидратацията на кожата. Това води до по-сияен и сияен тен.

* Подобрява появата на целулит: Indiba Edna Pro Max може да се използва и за намаляване на появата на целулит чрез разграждане на мастните клетки и засилване на кръвообращението в засегнатата област. Това води до по-гладък и тонизиран външен вид.

* Безопасно и безболезнено: Indiba Edna Pro Max е неинвазивно, безболезнено лечение, което може да се използва при всички типове кожа. За разлика от други процедури не се изисква престой или период на възстановяване, което я прави удобен вариант за хората с натоварен начин на живот.

Въпреки, че няма ограничения в броя и честотата на прилагане, се препоръчват 1 - 3 сесии на седмица, в зависимост от избрания тип лечение и целите, които трябва да бъдат постигнати.

Резултатите са видими още след първата терапия. Въпреки това препоръчваме шест сесии при терапии за лице и 6 - 12 сесии при терапии за тяло.

Да, това не са противопоказания при терапиите с апарата. Въпреки това, в случай на болезнено слънчево изгаряне, препоръчваме да не се работи с висока температура при прилагането на Indiba Edna Pro Max за период от 24 - 48 часа след слънчевото изгаряне.

TOP