Забравихте си данните за вход?

Регистриране на профил

Процедури

Лазерна епилация

В Естетичен център Aura предлагаме безболезнена лазерна епилация с най – мощният диоден лазер – PrimeLase HR Excellance, който работи с най-голямата пикова мощност на пазара (3600 W). Той Ви предлага безконкурентни резултати още от първата сесия. Основната разлика между Prime Lase HR excellence и останалите диодни лазерни платформи е, че позволява използването на кратки импулси с висока контролирана енергия и скорост за максимално добри резултати. Лазерната епилация е подходяща за всички зони и фототипове , прилага се при всички сезони (вкл. и лятото) , като процедурата е безопасна и за кожа с тен.

Химичен пилинг PQage

PQAge е революционнен пилинг, гарантиращ дълбока регенерация, дермално ексфолиране и същевременно предпазва кожата от раздразнение и зачервяване. Гарантира незабавен стягащ и лифтинг ефект. Подходящ е за всички типове кожа, за всички възрасти и може да се прилага всесезонно. Продуктът не е фотосенсибилизиращ и безопасно може да се използва дори през лятото. Това го прави уникален и много предпочитан.

Кислородна мезотерапия с DermaOxy

DermaOXY е кислородна подхранваща терапия, която осигурява ефективна грижа за кожата, като предотвратява признаците на стареене чрез възстановяване на клетките на кожата. В основата й стоят активни съставки, които подсилват естествените процеси в кожата. Процедурата е неинвазивна и е напълно безопасна и безболезнена, а резултатите са видими още след първата процедура.

Последни Новини

TOP